Mest sete

Om Disney Infinity (2.0-Udgaven)

Generelle oplysninger om appen, heriblandt funktioner og enhedskrav.

Disney Infinity 2.0 – kompatibilitetsoversigt

Find ud af, hvordan figurer, baser, Play set, Discs og Power Discs er kompatible med Disney Infinity 2.0: Play Without Limits.

Hvordan du sletter eller redigere et værelse du har placeret i Mit INteriør?

Lær mere om at bygge og skabe noget i din Toy Box.

Hvordan fungerer Toy Box-meteret?

Lær mere om de forskellige målere, der er medvirkende til at sikre dig den bedste ydelse.

Hvorfor fungerer min synkroniserede controller ikke i spildele for to spillere?

Find ud af, hvordan du bruger controllere og profiler i Disney Infinity 2.0. Play Without Limits.

Kan jeg spille med Disney-figurer i Marvel-Toy Box'en og vice versa?

Se, hvordan du låser op for forskellige Toy Box-spildele.

Hvordan fungerer styringen i Disney Infinity 2.0 til Xbox 360?

Få flere oplysninger om styringen i Disney Infinity 2.0 til Xbox 360.