Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0 Edition

  • Console
  • Steam

Vad är en följeslagare?

posted on 2015/08/27


En följeslagare är en stadsbo som slår följe med dig i Toy Boxen och expansionsspelet Toy Box Takeover. De hjälper dig att slåss mot fiender, bygga, odla och annat.


Hur hittar eller får jag tag i fler följeslagare?
Du kan låsa upp följeslagare genom att:
  • Klara av följeslagarguider
  • Klara uppdrag i Toy Box Takeover
  • Klara uppdrag INomhus
  • Dessutom på slumpmässiga platser i hubbarna i Toy Boxen och Toy Box Takeover.


Hur får jag bort min följeslagare?
Gå till utrustaren (eller välj Följeslagare från pausmenyn) och välj "Ta bort från världen"


Följeslagarguider
Följeslagarvärden: Woodys
utmaning: Lås upp följeslagarportalen.


1.Grunderna om följeslagare: Få kunskap om följeslagare i denna snabbguide. Lär dig alla grunder som behövs för att få en lyckad följeslagare, från att sätta ut en följeslagare i din värld till att utrusta följeslagaren med verktyg

Utrustaren: Från denna maskin kan du utrusta dina följeslagare med kostymer eller specialverktyg och krafter samt mata dem, eftersom de tydligen kan bli hungriga. Kolla vänskapsmätaren för att se hur er relation utvecklas. Du kan besöka utrustaren när som helst från pausmenyn (Följeslagare).
Klara ett uppdrag med din nya följeslagare.

Några stenar måste förstöras för att komma åt ingången till gruvschaktet. Kasta in följeslagaren i TNT-schaktet - den kommer att komma ut med en kruttunna för att spränga stenarna. Plocka upp tunnan och kasta den på stenarna.

Skattkistor: Fulla med vapen, utrustning och mat till din följeslagare; öppna den genom att slå på den. Det kan även finnas mat, och glimtar, i lådor.

För att ge din följeslagare ett nytt vapen öppnar du undermenyn Utrustning. Gå till kategorin Verktyg och vapen. En del verktyg eller vapen kanske inte går att använda förrän din följeslagare är på en högre nivå. En del utrustning kan förvandla din följeslagare till en projektil. Kasta dina följeslagare på fiender för att göra extra skada.

För att mata din följeslagare öppnar du undermenyn Mat. När du matar din följeslagare ökar deras färdigheter. Tomater ökar t ex en följeslagares attackförmåga. Din följeslagare kan nu utrustas med bättre utrustning.

Under Aktuell utrustning visas de vapen och den utrustning som följeslagaren har på sig just nu (två platser).

Avancerade hackor hjälper dig att plantera mer mat. Håll utkik efter specialföremålen


2. Växtplantering: Lär din följeslagare att odla och skörda växter med hjälp av tomter.
"Denna farm är bara din! Plantera några grödor vettja!" i Toy Box-farmen kan du odla mat till dina följeslagare. Utrusta din följeslagare med ett jordbruksredskap för att plantera grödor. Gå till utrustaren, öppna undermenyn Utrustning.

Gå till kategorin Verktyg och Vapen; bläddra till och välj hackan. Avsluta utrustaren och gå till det markerade området.

Välj Bearbeta tomt för att din följeslagare ska plantera grödor. Det tar lite tid för grödorna att växa. Mer än en följeslagare kan bearbeta tomter.

Om du behöver mer utrymme för att plantera mat kan du alltid köpa fler tomter. Stå i mitten av en tom tomt för att köpa den. Vissa grödor kan ge specialföremål som en bondehatt. Om du ger din följeslagare en bondehatt kan följeslagaren odla olika sorters mat. En tomatbondehatt ger t ex fler tomater.
 
Blommor ger dig glimtar medan ogräs är ett plågoris som måste tas bort. Du kan ta bort ogräs genom att attackera det.


3. Fantastisk design: Låt en av Disneys främsta trendsättare lära dig hur du ger dina följeslagare de verktyg som behövs för att sätta din egna fantastiska prägel på dina Toy Box-världar.

Du har fått en byggtrollstav. Gå till utrustaren, öppna undermenyn Utrustning. Gå till kategorin Verktyg och Vapen; bläddra till, välj och utrusta "Sultanens spira". Sätt ut din följeslagare, avsluta utrustaren och gå till det markerade området.

Välj Bygg här när det visas på skärmen. Din följeslagare börjar då att bygga och sätta ut delar som motsvarar trollstavens tema. Gå tillbaka till värden för att få TRON-hatten. Gå till utrustaren, öppna undermenyn Utrustning. Gå till kategorin Hattar; bläddra till, välj och utrusta "TRON-hatten". Detta ger terrängen, block och himlen ett TRON-tema.


4. Fantastisk skattjakt: Gå genom en labyrint med din följeslagare och samla skatter längs vägen. Emedan följeslagare kan vara bra att ha i strider är de inte alltid så smidiga. Se upp för faror i labyrinten och kasta eller bär dem till säkerhet.


 

Var den här artikeln till hjälp?


Fortfarande letar efter rätt svar?

Kontakta oss