Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Hva er en medhjelper?

posted on 2015/08/27


En medhjelper er en innbyggerfigur som samarbeider med deg i Toy Box og Toy Box Takeover Expansion Game.  De hjelper deg med å beseire fiender, bygge ting, drive gårder og andre oppgaver.


Hvordan finner jeg eller skaffer jeg flere medhjelpere?
Du kan låse opp medhjelpere ved å:
  • Fullføre medhjelperopplæringen.
  • Fullføre oppdrag i Toy Box Takeover.
  • Fullføre oppdrag i INteriør.
  • Og også i tilfeldige områder rundt i Toy Box og Toy Box Takeover sine huber.

Hvordan tar jeg bort medhjelperne mine?
Gå til skredderen (eller velg medhjelpere på pausemenyen) og velg «Fjern fra verden»Medhjelperopplæringer
Medhjelpervert: Woody
Utfordring: Lås opp medhjelperportalen.


1. Medhjelperstartpunkt: Bli medhjelper-hendig i denne kræsjkursopplæringen. Fra å plassere en medhjelper i verdenen din til å gi medhjelperen verktøy, lær alle de grunnleggende ferdighetene du trenger for at medhjelperen din skal lykkes.

Skredderen: Fra denne maskinen, kan du kle ut medhjelperne dine med kostymer; gi dem spesielle verktøy og egenskaper og mate dem (siden de tydeligvis kan bli sultne). Sjekk vennskapsmåleren for å se hvordan det går med forholdet deres. Du har tilgang på skredderen når som helst via pausemenyen (medhjelpere).
Fullfør et oppdrag med din nye medhjelper.

Enkelte steiner må ødelegges for å få tilgang på inngangen til gruver. Kast medhjelperen inn i TNT-hytta - De vil komme tilbake med en kruttønne som kan sprenge steinen. Plukk opp tønna og kast den på steinen.

Byttekister: Fulle av våpen, utstyr og mat til medhjelperen din; angrip den for å åpne den. Kasser kan også inneholde mat, i tillegg til gnister.

For å gi medhjelperen din et nytt gvåpen, gå til undermenyen for utstyr. Gå til «Verktøy og våpen»-kategorien. Enkelte verktøy eller våpen kan kanskje trenge at medhjelperen din er på et høyere nivå før det kan brukes. Noe utstyr, når det brukes, kan forvandle medhjelperen din om til et prosjektil. Kast medhjelperne dine på fiender for å gjøre ekstra skade.

For å mate medhjelpere, gå til undermenyen for mat. Å mate medhjelperne dine øker ferdighetene deres. For eksempel tomater øker medhjelperens angrepsferdighetsnivå. Medhjelperen din kan nå bli utrustet med bedre utstyr.

Seksjonen for ting som er i bruk viser våpen og utstyr som for øyeblikket brukes av medhjelperen (to plasser).

Avanserte gårdsljåer hjelper deg å plante mer mat. Vær på utkikk etter disse spesielle gjenstandene


2. Planteplotting: Lær medhjelperen din hvordan du gror og høster planter med åkere.
*Denne gården er din! Kom igjen! Plant noen avlinger!* i Toy Box-gården kan du plante mat til medhjelperne dine. Utrust medhjelperne dine gårdsutstyr for å plante avlinger. Gå til skredderen og så til undermenyen for utstyr.

Gå til kategorien for våpen og verktøy, bla borter og velg ljåen. Forlat skredderen og gå til det markerte området.

Velg å bearbeide jorden for å få medhjelperen din til å plante avlinger. Det kan ta litt tid før avlingene glor. Du kan ha mer enn én medhjelper som bearbeider jorden.

Om du trenger ekstra plass til å plante mat, så kan du alltids kjøpe mer gårdsjord. Stå i midten av et tomt jordområde for å kjøpe det. Noen avlinger kan gi deg spesielle gjenstander, som en gårdshatt. Å gi medhjelperen din en gårdshatt lar medhjelperen gro forskjellige typer mat. For eksempel en tomatdyrkingshatt vil gi flere tomater.
 
Blomster gir deg gnister, ugress er en plage som må fjernes. Du kan fjerne ugress ved å angripe det.


3. Fantastisk designet: La en av Disneys største moteeksperter lære deg hvordan du gir medhjelperne dine de nødvendige verktøyene for å lage utrolige tilpasninger i verdenene dine i Toy Box.

Du har mottatt byggerstaven. Gå til skredderen og så til undermenyen for utstyr. Gå til kategorien for verktøy og våpen; bla for å velge og bruke Sultanens septer. Plasser medhjelperen din og forlat skredderen og gå til det markerte området.

Når du blir bedt om det på skjermen, velg Bygg her. Medhjelperen din vil begynne å bygge, plassere deler som matcher med stavens tema. Gå tilbake til verten for å motta TRON-hatten. Gå til skredderen og så til undermenyen for utstyr. Gå til kategorien for verktøy og våpen; bla for å velge og bruke TRON-hatten. Denne vil gi terrenget, blokker og himmelen et TRON-tema.


4. Utrolig skattejakt: Reis gjennom en labyrint med medhjelperen din og finn skatter langs veien. Selv om medhjelpere kan være til god hjelp i kamp, så er de ikke alltid veldig akrobatiske. Vær på utkikk etter farer i labyrinten og kast eller bær dem til trigghet.


 

Var denne artikkelen nyttig?


Fortsatt på jakt etter det rette svaret?

Kontakt Oss