Disney Chat

End Chat

StarWars.com

• Online

STAR WARS™ -konto - oppsett og generell info

posted on 2014/07/23

Hvis du vil opprette en STAR WARS™ (Disney)-konto online:

StarWars.com - Disney Account Sign Up

• Gå til starwars.com og klikk på Logg inn.
  • Skriv inn din fødselsdato og klikk på Fortsett-knappen.
  • Skriv inn infoen din, inkludert e-postadressen din og visningsnavnet du foretrekker.
  • Hak av i avkrysningsboksen for å godta bruksvilkår og retningslinjer for personvern, og klikk deretter på Opprett konto.
  • En melding vil komme frem som bekrefter at kontoen din er opprettet.

Hvis du har glemt STAR WARS™ (Disney)-konto-passordet ditt:
  • Gå til starwars.com og klikk på Logg inn.
  • Klikk på Glemt passordet ditt på Logg inn-skjermen.
  • Når du blir bedt om det, skriv inn brukernavnet eller e-postadressen du brukte når du opprettet kontoen din
  • Vi vil sende en melding til den e-postadressen med instruksjoner om tilbakestilling av passordet ditt.
  • MERK: Passordet må ha minst 8 tegn og inneholde minst èn bokstav og ett tall.

For å oppdatere dine STAR WARS™ (Disney-konto innstillinger:
  • Gå til starwars.com og klikk på Logg inn.
  • På Logg inn-skjermen, skriv inn brukernavnet ditt eller e-postadressen og passordet ditt, og klikk på Logg inn.
  • Klikk på ditt brukernavn i øvre høyre hjørne av vinduet, og velg Konto fra rullegardinmenyen.
  • Herfra kan du oppdatere kontoen din og profilinformasjonen din.