Disney Chat

End Chat

Disney Infinity

• Console
  • PC

Hvordan konfigurer jeg mine figurer og basen?

posted on 2014/07/28

Disney Infinity
Hvordan konfigurer jeg basen?

1. Etter å ha fjernet den fra pakken, må Disney Infinity-basen plasseres på en stabil, sikker og jevn flate i nærheten av konsoll.

a. Plass for Disney Infinity-figur og/eller Power Disc
b. Plass for Disney Infinity-figur og/eller Power Disc
c. Plass for Disney Infinity-Play set del og/eller Power Disc

2. Koble til USB-kontakten fra Disney Infinity-basen til en ledig USB-port på fronten av konsoll.

3. Bruk power-knappen på fronten av konsoll  til å skru konsollen PÅ. Dette vil også skru på Disney Infinity-basen.

4. Sett inn Disney Infinity-spilldisken i konsoll for å starte spillet.

Hvordan bruker jeg Disney Infinity-basen?

Når en spiller starter spillet, vil de bli bedt om å sette en Disney Infinity-figur på Disney Infinity-basen. Pass på at Disney Infinity-figuren plasseres på en av de to runde plassene på basen (se A og B). Disney Infinity Play set delen plasseres på den heksagonale C-plassen.