Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Wat is een sidekick?

posted on 2015/08/27


Een sidekick is een inwoner die zich bij je aansluit in de Toy Box en Toy Box Takeover Expansion Game. Sidekicks helpen je met vijanden verslaan, bouwen, gewassen verbouwen en andere taken.


Hoe kan ik meer sidekicks krijgen?
Je kunt sidekicks als volgt ontgrendelen:
  • De sidekick-tutorials voltooien
  • Missies voltooien in Toy Box Takeover
  • Missies voltooien in INterieurs
  • Je kunt ze ook vinden in willekeurige gebieden rond de Toy Box en Toy Box Takeover Hubs.

Hoe doe ik mijn sidekick weg?
Ga naar de outfitter (of kies Sidekicks in het pauzemenu) en selecteer Uit wereld verwijderen


Sidekick-tutorial
Sidekick-gids: Woody
Uitdaging: ontgrendel de sidekickpoort.


1.Sidekicks voor beginners Word een echte sidekick-expert in deze snelcursus. Leer alle basisvaardigheden die je nodig hebt om van je sidekick een succes te maken; van het plaatsen van een sidekick in je wereld tot het uitrusten van je sidekick met gereedschap.

De outfitter: met deze machine kun je je sidekick in nieuwe kostuums kleden, speciaal gereedschap en krachten geven, en voeren. Blijkbaar hebben ze nog weleens honger. Kijk op de vriendschapsmeter om te zien hoe ver jullie vriendschap is. Je kunt de outfitter op elk moment openen via het pauzemenu (Sidekicks).
Voltooi een missie met je nieuwe sidekick.

Er moeten een paar rotsen worden opgeblazen om de ingang naar de mijn vrij te maken. Gooi de sidekick in de explosievenhut. Hij zal naar buiten komen met een kruitvat om de rots op te blazen. Pak het kruitvat op en gooi het naar de rots.

Buitkisten: gevuld met wapens, uitrusting en voedsel voor je sidekick. Sla ertegen om hem te openen. Naast voedsel kunnen kisten ook vonken bevatten.

Om je sidekick een nieuw wapen te geven, open je het submenu Uitrusting. Ga naar de categorie 'Gereedschap en wapentuig'. Voor sommige gereedschappen en wapens moet je sidekick een bepaald niveau hebben voordat hij het kan gebruiken. Met bepaalde uitrustingen kun je je sidekick in een projectiel veranderen. Gooi je sidekicks naar vijanden om extra schade aan te richten.

Om je sidekick eten te geven, ga je naar het submenu Eten. Door sidekicks te voeren verhoog je hun vaardigheidsniveau. Tomaten verbeteren bijvoorbeeld hun vaardigheidsniveau voor Aanval. Je sidekick kan nu gebruikmaken van sterkere uitrustingen.

De sectie Uitgerust toont de wapens en uitrusting die je sidekick momenteel gebruikt (twee openingen).

Geavanceerde schoffels helpen je meer voedsel te planten. Hou je ogen open voor deze speciale voorwerpen


2. Planten planten: Leer je sidekick hoe je planten kunt telen en oogsten op akkers.
"Deze boerderij is helemaal van jou! Ga je gang, plant maar iets!" In de Toy Box Boerderij kun je voedsel verbouwen voor je sidekicks. Rust je sidekick uit met landbouwgereedschap om gewassen te planten. Ga naar de outfitter en open het submenu Uitrusting.

Ga naar de categorie 'Gereedschap en Wapens'; scrol verder en selecteer de schoffel. Sluit de outfitter en ga naar het aangegeven gebied.

Selecteer 'Grond bewerken' om je sidekick gewassen te laten planten. De gewassen hebben tijd nodig om te groeien. Je kunt meerdere sidekicks tegelijk grond laten verbouwen.

Als je meer ruimte nodig hebt om voedsel te verbouwen, kun je altijd meer akkers kopen. Ga in het midden van een lege akker staan om hem te kopen. Sommige gewassen leveren speciale voorwerpen op, zoals een boerderijhoed. Als je je sidekick een boerenhoed geeft, kan deze verschillende soorten voedsel verbouwen. Een tomaten-boerderijhoed levert bijvoorbeeld meer tomaten op.
 
Bloemen geven je vonken, onkruid is irritant en moet verwijderd worden. Je kunt onkruid verwijderen door het aan te vallen.

3. Prachtig ontwerp: Leer van een van Disney's grootste modegoeroes hoe je je sidekicks de nodige gereedschappen geeft om de beste aanpassingen te maken in je Toy Box-werelden.

Je hebt een bouwertoverstok gekregen. Ga naar de outfitter en open het submenu Uitrusting. Ga naar de categorie 'Gereedschap en wapentuig'; scrol omhoog en kies 'De scepter van de sultan'. Plaats je sidekick, sluit de outfitter en ga naar het aangegeven gebied.

Kies 'Hier bouwen' wanneer dat wordt gevraagd. Je sidekick begint met bouwen en plaatst stukken die overeenkomen met het thema van de toverstok. Keer terug naar de gids om de TRON-hoed te krijgen. Ga naar de outfitter en open het submenu Uitrusting. Ga naar de categorie Hoeden; scrol verder en kies de 'TRON-hoed'. Hiermee geef je het terrein, de blokken en de lucht een TRON-thema.


4. Wonderbaarlijke schattenjacht: Loop door een doolhof met je sidekick terwijl je onderweg schatten verzamelt. Sidekick kunnen ontzettend behulpzaam zijn in een gevecht, maar soms zijn ze niet erg lenig. Hou je ogen open voor hindernissen in het doolhof en gooi ze eroverheen of draag ze naar de andere kant.

 

Was dit artikel nuttig?


Nog steeds op zoek naar het juiste antwoord?

Contacteer ons