Disney Chat

End Chat

StarWars.com

• Online

STAR WARS™ Account - Aanmaak en Algemene Info

posted on 2014/07/23

Als je een STAR WARS™ (Disney) account online wilt aanmaken:

StarWars.com - Disney Account Sign Up

• Ga naar starwars.com en klik op Aanmelden.
  • Geef je geboortedatum in en klik op Doorgaan.
  • Voer je gegevens in, met inbegrip van je mail-adres en gekozen schermnaam.
  • Vink het vakje aan om in te stemmen met de Gebruikersovereenkomst en het Privacybeleid en klik vervolgens op Account Aanmaken.
  • Er zal een boodschap verschijnen om de aanmaak van je account te bevestigen.

Als je je STAR WARS™ (Disney) Accountwachtwoord vergeten bent:
  • Ga naar starwars.com en klik op Aanmelden.
  • Klik op de Wachtwoord Vergeten-link op het aanmeldscherm.
  • Voer je gebruikersnaam of het emailadres waarmee je het account aanmaakte in, wanneer dat gevraagd wordt.
  • We zullen een bericht sturen naar dat emailadres met instructies om je paswoord opnieuw in te stellen.
  • OPMERKING: Wachtwoorden moeten minstens 8 tekens lang zijn en moeten minstens één letter en cijfer bevatten.

Om je STAR WARS™ (Disney) Accountinstellingen bij te werken:
  • Ga naar starwars.com en klik op Aanmelden.
  • Voer op het Aanmeldscherm je gebruikersnaam of emailadres en je paswoord in. Klik vervolgens op Aanmelden.
  • Klik op je gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van het venster en selecteer Account in de vervolgkeuzelijst.
  • Van hieruit kan je je account en profielinfo bijwerken.