Disney Chat

End Chat

Disney Infinity

  • Console
  • PC

Disney Infinity - Gameprofiel - PS3

posted on 2014/09/04


Disney Infinity
PlayStation®3
Releasedatum: 18 augustus 2013

Dit is Disney Infinity voor PLAYSTATION®3, een nieuw videospel waarbij een vonkje fantasie de vrijheid ontgrendelt om met je favoriete Disney- en Disney/Pixar-werelden te spelen zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan! Plaats je Disney Infinity-spelfiguren op de Basis en duik in een Playset om ongelofelijke avonturen te beleven in de werelden van Monsters University, Pirates of the Caribbean en The Incredibles.

Ontgrendel in elke Playset virtueel speelgoed - personages, gebouwen, wapens, gadgets en meer - en breng ze tot leven in de Toy Box. Hier kun je ze combineren om zo je eigen spel te maken. Deel je unieke creaties met je vrienden in multiplayer voor maar liefst 4 spelers! Hoe meer je speelt, hoe meer je ontgrendelt. En hoe meer je hebt, hoe meer mogelijkheden er zijn!

 
Playsets
Plaats je Disney Infinity-spelfiguren op de Basis en spring in een Playset om de avontuurlijke werelden van Monsters University, Pirates of the Caribbean en The Incredibles te verkennen.

Toy Box
Maak unieke combinaties van personages, gebouwen, wapens, gadgets en meer in de virtuele Toy Box. Bouw een nieuwe spelwereld aan de hand van je eigen fantasie.

Power Discs
Til je Disney Infinity-ervaring naar een hoger niveau met Power Discs: een gloednieuwe manier om leuke gadgets te ontgrendelen, evenals krachten van personages en nieuwe manieren om je wereld aan te passen.

PEGI-classificatie
PEGI-classificatie van 7 jaar en ouder ('Geweld dat te zien is in een cartoon')
 


Modelnummer Disney Infinity Basis

OPMERKING: de modelnummers die in de huidige handleiding van het spel staan, zijn onjuist.

 
Sony PS3 Basis
Model No: INF-8032386
FCC ID: QOF-8032386
IC: 10749A-8032385

Was dit artikel nuttig?


Nog steeds op zoek naar het juiste antwoord?

Contacteer ons