Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Mikä on apuri?

posted on 2015/08/27


Apuri on kaupunkilaishahmo, joka liittyy seuraasi lelulaatikossa ja Toy Box Takeover -lisäpelissä. He auttavat sinua taisteluissa, rakentamisessa, viljelyssä ja muissa tehtävissä.


Kuinka löydän tai saan lisää apureita?
Voit avata apureita
  • suorittamalla apuriopastuksia
  • suorittamalla tehtäviä Toy Box Takeoverissa
  • suorittamalla tehtäviä INteriööreissä
  • joiltakin lelulaatikon ja Toy Box Takeoverin hubien alueilta.

Miten voin piilottaa apurini?
Mene Varustajalle (tai valitse taukovalikosta Apurit) ja valitse "Poista maailmasta"


Apuriopastukset
Apuri-isäntä: Woody
Haaste: Avaa Apuriportaali.


1. Apurin lähtöruutu: Opi kaikki apureista tällä pikakurssilla. Opi kaikki tarpeellinen apurin asettamisesta maailmaan ja varustamisesta työkaluilla. Näiden oppien avulla saat apurisi menestymään.

Varustaja: Tämän koneen avulla voit pukea apureillesi asuja, antaa heille erikoistyökaluja ja -voimia sekä ruokkia heidät, sillä ilmeisesti heille tulee nälkä. Ystävyys-mittarista näet, miten ystävyytesi apurin kanssa on edennyt. Voit käyttää Varustajaa milloin vain taukovalikosta (Apurit).
Suorita tehtävä uudella apurillasi.

Jotkin kivet tulee tuhota, jotta kaivoskuilun sisäänkäyntiä voidaan käyttää. Viskaise apuri räjähdevajaan – apuri tulee ulos ruutitynnyrin kanssa. Nosta tynnyri ja heitä se kohti kiveä.

Saaliskirstut: Avaa kirstut, jotka ovat täynnä aseita, varusteita ja ruokaa apurillesi. Laatikot voivat myös sisältää ruokaa ja kipinöitä.

Anna apurillesi uusi ase avaamalla Varuste-alivalikko. Siirry Työkalut ja aseet -luokkaan. Jotkin työkalut ja aseet vaativat korkeamman apuritason ennen kuin niitä voi käyttää. Joidenkin varusteiden käyttäminen voi muuttaa apurista heitettävän aseen. Heitä apurisi vihollisia kohtia aiheuttaaksesi lisävahinkoa.

Syötä apuri avaamalla Ruoka-alivalikko. Apurin ruokkiminen kasvattaa tämän taitotasoja. Esimerkiksi tomaatit kasvattavat apurin Hyökkäys-taitotasoa. Apurisi voi nyt käyttää tehokkaampia varusteita.

Varustettu-osiossa on apurin käytössä olevat aseet ja varuste (2 paikkaa).

Edistyneillä kuokilla istutat enemmän ruokaa. Pidä silmät auki erikoisesineiden varalta


2. Kasvisuunnitelmia: Opeta apurisi viljelemään ja korjaamaan satoa viljelysmailla.
"Tämä farmi on kokonaan sinun! Anna mennä, istuta kasveja!" Lelulaatikkofarmilla voit kasvattaa ruokaa apureillesi. Varusta apurisi työkalulla istuttaaksesi kasveja. Siirry Varustajaan ja avaa Varuste-alavalikko.

Siirry Työkalut ja aseet -luokkaan, vieritä sivun poikki ja valitse kuokka. Poistu Varustajasta ja siirry korostetulle alueelle.

Laita apurisi istuttamaan kasveja valitsemalla Työstä maata. Sadon kasvu voi viedä hetken. Voit laittaa useita apureita työstämään maata.

Jos tarvitset lisää tilaa ruokien istuttamiseen, voit aina ostaa lisää viljelysmaata. Seiso tyhjän viljelysmaan keskellä ostaaksesi sen. Joistakin kasveista voi saada erikoisesineitä, kuten farmihatun. Kun annat apurille farmihatun, hän voi kasvattaa erityyppisiä ruokia. Esimerkiksi tomaattifarmihatulla kasvatat enemmän tomaatteja.
 
Kukista saa kipinöitä, ja rikkaruohot tulee kitkeä. Voit kitkeä rikkaruohot hyökkäyksillä.


3. Upeasti suunnitellut: Anna Disneyn huippusuunnittelijan opettaa sinulle, miten voit löytää apureille tarvittavat työkalut upeiden muokkausten luomiseen lelulaatikkomaailmoissa.

Olet saanut rakennussauvan. Siirry Varustajaan ja avaa Varuste-alavalikko. Siirry Työkalut ja aseet -luokkaan, vieritä sivun poikki, valitse Sulttaanin valtikka ja varusta se. Aseta apurisi maailmaan, poistu Varustajasta ja siirry korostetulle alueelle.

Kun ruudulle ilmestyy kehote, valitse Rakenna tähän. Apurisi aloittaa rakentamisen ja asettaa käytössä olevan sauvan teeman mukaisia osia. Palaa isännän luokse, joka antaa sinulle TRON-hatun. Siirry Varustajaan ja avaa Varuste-alavalikko. Siirry Hatut-luokkaan, vieritä sivun poikki, valitse TRON-hattu ja varusta se. Tämän avulla voit antaa maastolle, palikoille ja taivaalle TRON-aiheisen teeman.


4. Uskomaton aarrejahti: Matkusta labyrintin läpi apurisi kanssa ja kerää matkalla aarteita. Vaikka apurisi on hyvä liittolainen taisteluissa suurimman osan ajasta, he eivät aina ole kovin ketteriä. Pidä silmät auki labyrinteissa piilevien vaarojen varalta, ja heitä tai kanna apurisi turvaan. 

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä