Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Mikä on Toy Box Takeover?

posted on 2015/08/27


Toy Box Takeover on erikseen myytävä Disney Infinityn lelulaatikon lisäpeli, jossa voit pelata kaikilla Disney Infinity -hahmoillasi, mukaan lukien 1.0- ja 2.0-hahmoilla. Voit suorittaa tehtäviä muiden pelaajien kanssa moninpelitilassa 2 pelaajan paikallisessa yhteistyötilassa tai 4 pelaajan online-tilassa.

Pelaamisen aloittamiseksi tarvitset
  • Toy Box Takeover -lisäpeliosan
  • Disney Infinity 3.0 -pelilevyn
  • Disney Infinity -alustan
  • minkä tahansa DIsney Infinity -hahmon Buzz Lightyearista ja Iron Manista Darth Vaderiin.

Tässä seikkailussa Syndrooma laskeutuu lelulaatikkoon ja varastaa Mikin ja Merlinin Infinity-taikasauvat. Tämän jälkeen hän yhdistelee Infinity-maailmankaikkeuteen kuuluvien Star Wars™-, Marvel-, Disney- ja Disney•Pixar-maailmojen elementtejä sekä vihollisia luodakseen uuden haasteen.

Kamppaile vihollisaaltoja vastaan ja taistele tiesi läpi tasojen yhdessä apurisi kanssa. Apurisi voi auttaa taistelemalla tai parantamalla sinua. Voit päivittää apurisi tilastoja ja vaihtaa varusteita Toy Box Takeoverin turva-alueella olevalla Varustajalla sekä taukovalikosta. Hyvin päivitetty apuri on vahva liittolainen.

Kun Syndrooma paljastaa Sankarintuhoaja-tasonsa, ilmestyy uusi, tuhoisa voima. Tyhjiö on synkkä sähköpilvi, jota ei voi pysäyttää eikä päihittää. Vältä sitä hinnalla millä hyvänsä; jos kosketat tyhjiötä, hahmosi kukistuu välittömästi.

Muista tutkia kaikki saalislaatikot ja lelukapselit, jotka voivat sisältää erikoisesineitä ja ruokaa apurillesi. Voit myös tavata uusia apureita ja lisätä heidät ryhmääsi!

 

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä