Disney Chat

End Chat

StarWars.com

• Online

STAR WARS™ -tili - Luominen ja yleisiä tietoja

posted on 2014/07/23

Jos haluat luoda STAR WARS™ (Disney) -tilin verkossa:

StarWars.com - Disney Account Sign Up

• Siirry osoitteeseen starwars.com ja napsauta Kirjaudu.
  • Anna syntymäaikasi ja napsauta Jatka-painiketta.
  • Anna tietosi, sisältäen sähköpostiosoitteesi ja haluamasi näyttönimen.
  • Rastita laatikko hyväksyäksesi Käyttöehdot ja Tietosuojakäytänteet, ja napsauta sitten Luo Tili.
  • Avautuu viesti, joka vahvistaa, että tilisi on luotu.

Jos olet unohtanyt STAR WARS™ (Disney) -tilisi salasanan:

• Siirry osoitteeseen starwars.com ja napsauta Kirjaudu.
  • Kirjaudu sisään -näytöllä napsauta Salasana unohtui -linkkiä.
  • Pyydettäessä syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, jota käytit tiliä luodessasi.
  • Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on ohjeet salasanan vaihtamiseksi.
  • HUOMAA: Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä ja sisältää vähintään yksi kirjain ja numero.

Päivittääksesi STAR WARS™ (Disney) -tilisi asetukset:

• Siirry osoitteeseen starwars.com ja napsauta Kirjaudu.
  • Kirjaudu sisään -näytöllä anna käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja napsauta Kirjaudu sisään.
  • Napsauta käyttäjänimeäsi ikkunan oikeassa yläkulmassa ja valitse pudotusvalikosta kohta Tili.
  • Tästä alkaen voit päivittää tili- ja profiilitietojasi.