Disney Chat

End Chat

Disney Infinity

• Console
  • PC

Kuinka käytän Lelulaatikkoa konsolillani?

posted on 2014/06/29

Miksi en voi muokata tiettyjä lataamiani esineitä Lelulaatikossa?

Vaikka voitkin pelata ja vuorovaikuttaa kaikilla esineillä ladattavassa Lelulaatikossa, sinun tulee ensin avata kaikki esineet itse, jotta voit muokata niitä.

toppi

Olen jumissa ilma- tai sivuttaiskameratilassa!

Jos et pääse pois tietyistä kameratiloista, sinun ei tarvitse kuin painaa takaisin- tai valitse-nappia.

toppi

En pysty korostamaan kohdetta sauvallani!

Jos kohde on liian kaukana, etkä voi käyttää sauvaasi, mene rakennusnäkymästä kipinätilaan. Kun olet kipinä, mene kohteen luokse ja muokkaa sitä.

toppi

Disney Infinity -keskus
Kun olet valinnut Aloita lelulaatikko, hahmosi ilmestyy Disney Infinity -keskuksen keskimmäiselle alustalle. Keskuksessa on neljä alustaa, jotka voi aktivoida seisomalla niiden päällä. Alustojen avulla pääset käsiksi pelin eri alueisiin.

Punainen alusta avaa Matkusta-valikon. Voit valita Taitoseikkailut, Seikkailut, Hahmoseikkailut, Valmiiksi rakennetut Lelulaatikko-maailmat ja Pelisetin, joka on asetettu Disney Infinity -alustalle. Voit myös tallentaa nykyisen Lelulaatikon tai ladata tallennetun Lelulaatikon.

1. Keltainen alusta avaa Disney Infinity -holvin. Käytä pelissä ansaittuja pyöräytyksiä avataksesi uusia leluja käytettäväksi Lelulaatikossa.
2. Vihreä alusta avaa Lelukaupan. Lelukaupassa näet avamaasi lelut.
3. Violetti alusta avaa Sankarien salin.

toppi

Opetusseikkailut
Opetusseikkailuissa pelaajat oppivat pelaamaan lelulaatikossa ja peliseteissä. Suorita ensimmäinen saatavilla oleva opetusseikkailu avataksesi lisää. Building Mastery opettaa rakentamaan ja järjestelemään elementtejä Lelulaatikossa, kun taas Combat, Driving ja muut opetusseikkailut näyttävät kuinka taistella, ajaa jne. peliseteissä.

toppi

Disney Infinity –holvi
Holvi tarjoaa 16 eri lelua tai lelupakettia yhdellä kertaa. Pyöräytyksien avulla voit avata satunnaisesti yhden 16 lelusta. Voit myös sekoittaa Holvia ja saat pyöräytettäväksi 16 uutta lelua. Pyöräytyksiä saa keräämällä vihreitä kapseleita, suorittamalla opetusseikkailuja, korottamalla hahmon tasoa ja ansaitsemalla mitaleita hahmoseikkailuissa ja muissa seikkailuissa.

toppi

Disneyn lelulaatikkojen lataaminen
Katsele lelulaatikkoja ja pelaa Disney Infinity -tiimin ja muiden pelaajien luomissa lelulaatikoissa seuraavasti:

1. Pysäytä peli tuodaksesi pysäytysvalikon esiin.
2. Valitse Online/Multiplayer ja sen jälkeen Toy Box Share.
3. Valitse Disney's Toy Boxes ja sen jälkeen haluamasi lelulaatikko.
4. Valitse Play Now ladataksesi ja pelataksesi lelulaatikossa.

HUOM: Lelulaatikkoluettelossa lelulaatikkopaikan pilvikuvakkeen takana oleva vihreä piste osoittaa, että lelulaatikko on ladattu ja valmiina pelattavaksi.

toppi

Oman lelulaatikon lähettäminen
Kun olet luonut lelulaatikkosi, toimi seuraavasti lähettääksesi ja käyttääksesi lelulaatikkoa muualta:
1. Valitse pysäytysvalikosta Online/Multiplayer.
2. Valitse Toy Box Share ja valitse sitten My Toy Boxes.
3. Valitse Upload to My Toy Box (täällä voit säilyttää Lelulaatikkoasi ja käyttää sitä muualta).
4. Upload: "This will upload a new Toy Box under your private content and count towards your 100 slots. Do you want to continue?"; valitse Yes.
5. Syötä lelulaatikkosi nimi ja lyhyt kuvaus siitä, valitse sitten Accept.

toppi

Miten lähetän Lelulaatikkoni Disneylle suositeltavaksi?
Kun olet luonut oman ihmeellisen Lelulaatikkosi, mene valikon asetuksiin.
1. Mene Verkko/Moninpeli
2. Jaetut lelulaatikot
3. Disneyn lelulaatikot
4. Lähetä Disneylle

Syötä Lelulaatikkosi, nimi ja kuvaus ja lähetä. Emme voi taata, että Lelulaatikkosi pääsee suositeltavien listaan, mutta olemme innokkaita näkemään luomuksesi!

toppi