Disney Chat

End Chat

Disney Infinity

  • Console
  • PC

Disney Infinity - Peliprofiili - PS3

posted on 2014/09/04


Disney Infinity
PlayStation®3
Julkaisupäivämäärä: 18. elokuuta 2013

Esittelyssä Disney Infinity -pelin PlayStation®3-versio, jossa mielikuvituksen kipinä avaa vapauden pelata Disneyn ja Disney/Pixarin maailmoissa aivan uusilla tavoilla! Aseta Disney Infinity -hahmosi alustalle, hyppää pelisettiin ja koe uusia seikkailuja Monsterit yliopiston, Pirates of the Caribbean -elokuvien ja Ihmeperheen maailmoissa.

Avaa virtuaalileluja kustakin pelisetistä - hahmoja, rakennuksia, aseita, vempeleitä ja muita - ja tuo ne lelulaatikkoon, jossa voit sekoitella niitä ja luoda oman pelisi. Jaa ainutlaatuisia luomuksiasi ystäviesi kanssa jopa neljän pelaajan yhteistyöpelissä. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän avaat leluja. Mitä enemmän sinulla on leluja, sitä enemmän sinulla on myös mahdollisuuksia!

 
Pelisetit
Aseta Disney Infinity -hahmosi alustalle, hyppää pelisettiin ja koe uusia seikkailuja Monsterit yliopiston, Pirates of the Caribbean -elokuvien ja Ihmeperheen maailmoissa.

Lelulaatikko
Sekoita ja yhdistele hahmoista, rakennuksista, aseista, vempaimista ja muista leluista ainutlaatuisia yhdistelmiä virtuaalisessa Lelulaatikossa ja anna mielikuvituksesi luoda aivan upouusi pelimaailma.

Voimalevyt
Vie Disney Infinity -kokemuksesi aivan uudelle tasolle voimalevyjen avulla - ne ovat uusi tapa avata hahmojen voimia, hauskoja vempaimia ja uusia tapoja muokata maailmaasi.

PEGI-luokitus:
PEGI-luokitus 7, sallittu 7-vuotiaille ja vanhemmille.

 


Disney Infinity -alustan mallinumero

HUOMAUTUS: Pelin ohjekirjaan merkityt mallinumerot ovat virheelliset.

Sony PS3 -alusta
Mallinumero: INF-8032386
FCC ID: QOF-8032386
IC: 10749A-8032385

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä