StarWars.com

• Online

STAR WARS™-konto - Opsætning og generel information

posted on 2014/07/23

Hvis du gerne vil oprette en STAR WARS™ (Disney)-konto online:

StarWars.com - Disney Account Sign Up

• Gå til starwars.com og klik på log ind.
  • Indtast din fødselsdato og klik på knappen Fortsæt.
  • Indtast dine oplysninger inklusive din emailadresse og foretrukne visningsnavn.
  • Afkryds boksen for at erklære dig enig i betingelserne for brug og privatlivspolitik, og klik derefter på Opret konto.
  • Der vises en meddelelse, der bekræfter, at din konto er blevet oprettet.

Hvis du har glemt din STAR WARS™ (Disney)-konto adgangskode:

• Gå til starwars.com og klik på log ind.
  • Klik på Glemt din adgangskode-linket på log ind-skærmen.
  • Når du bliver bedt om det, skal du indtaste dit brugernavn eller den emailadresse, som du brugte til at oprette din konto.
  • Vi sender dig derefter en meddelelse til den emailadresse med instruktioner til at nulstille din adgangskode.
  • BEMÆRK: Adgangskoden skal være på mindst 8 tegn og indeholde mindst ét bogstav og ét tal.

For at opdatere dine STAR WARS™ (Disney)-kontoindstillinger:

• Gå til starwars.com og klik på log ind.
  • Indtast dit brugernavn eller emailadresse og adgangskode på log ind-skærmen, og klik på Log ind.
  • Klik på dit brugernavn i det øverste højre hjørne af vinduet og vælg Konto fra rullelisten.
  • Herfra kan du opdatere din konto- og profilinformationer.