Disney Infinity

• Console
  • PC

Hvordan kommer jeg i gang med at spille Disney Infinity på min konsol?

posted on 2014/08/01

Hvad er Disney Infinity?
Disney Infinity introducerer et helt nyt univers, hvor spillerne har en hidtil uset grad af frihed samt endeløse muligheder for at skabe historier og spiloplevelser med elskede Disney-figurer. På konsollen kan man spille i vores Disney Play set eller skabe sine egne verdener i en Disney Toy Box. I online-verdenen og på tabletten kan man spille i sin egen Toy Box.

Jeg startede lige Disney Infinity op for første gang. Der er en lysende gnist midt på skærmen, hvad gør jeg nu?
 Som fortælleren siger: "Alle store ideer begynder med en gnist af fantasi ..." Brug styringen vist på skærmen til at bevæge den lysende gnist omkring på stjernehimlen og røre de blå gnister, så den vokser. "Med tiden", fortsætter fortælleren, "vil den begynde at vokse, hvis man passer på den og har eventyrlyst ..." Den lysende gnist hvirvler gennem rummet. indtil den eksploderer i tusind farver. Bevæg den lysende gnist frem for at oplyse verdenen. Bevæg den mod den svævende trappe, som leder op til en jernport. Tæppet folder sig ud og viser vej til Mickey som troldmandens lærling. Følg efter ham for at færdiggøre læreprogrammet.

Vanuit de Toy Box naar de Playset gaan.
Om vanuit de Toy Box naar de Playset te gaan, moet je het spel pauzeren en in het Pauzemenu voor Verlaten kiezen. Nadat je je keuze hebt bevestigd met Ja, verschijnt het Disney Infinity hoofdmenu. Hier kun je de Playset kiezen waarin je wilt spelen. Zorg dat je een Play Set Piece op je Disney Infinity Basis hebt geplaatst en dat je een compatibel spelfiguur hebt (bijvoorbeeld: Bliksem McQueen met de Cars Play Set Piece).

LET OP: als je al een eerder opgeslagen Playset-spel hebt, kun je naar het rode platform (reizen) in de Disney Infinity Hub gaan (of het spel pauzeren en voor Reizen kiezen). In het menu Reizen kies je voor Laden en dan voor de Playset waarmee je wilt spelen.

Wii flere spillere
Grundet Wii-platformens pladsbegrænsninger var vi nødt til at træffe nogle beslutninger vedrørende spillets design. I forhold til flerspillerspil besluttede vi at fokusere på Toy Box'en fremfor på Play settet, da vi ville have, at hver spillet skulle kunne lave egne specialbyggede spiloplevelser.

Sådan indløser man en kode

1. Log ind på din Disney Infinity-konto på infinity.disney.com/dk
2. Indtast din kode i Indløsningskassen
3. Klik på "Indsend

Hvorfor kan jeg ikke spille med alle min figurer i et Play set?
 Et Play set er en specifik Disney-verden. For at vore gæster kan fordybe sig i miljøerne, tillader vi ikke figurer fra andre verdener at være med. Du kan dog mikse alle dine Disney Figurer og skabe din egen verden i din Toy Box.

Gnister, stjerner og spins!
 Når du samler gnister i et Play set, hjælper det dig til at gå op i niveau! Når du gennemfører missioner, får du stjerner. Efterhånden som du samler stjerner, får du spins. Du kan bruge spins i din Toy Box til at samle mere legetøj!

Er det samme spil på alle platforme?
Spiloplevelsen er meget den samme på Xbox 360, Playstation 3 og Wii U bortset fra styring og teknik specielt til disse platforme.

Opsætningen til Wii er lidt anderledes. Selvom om man spiller på delt skærm i Toy Box'en, er Play settene til én spiller. Toy Box'en er også delt i seks specifikke Toy Box'e, som alle hver især indeholder unikt legetøj.

Spillet til 3s er helt anderledes og indeholder ikke en Toy Box-tilstand. Det er et spil, hvor du spiller på dit eget Toy Box-spillebræt! Afprøv dine evner i over 50 minispil.

Online- og mobiloplevelserne er kun Toy Box-delen af spillet.

Hvordan ændres Heltenes Hal?
Efterhånden som du spiller med flere Disney-figurer, får din figurer op i niveau, bruger Power Discs og tjener flere stjerner, vokser og ændres din Heltenes Hal!

Hvordan er 3DS-spillet anderledes?
3DS-versionen er en helt anden spændende oplevelse end Disney Infinity, men de samme Disney Figurer og Power Discs anvendes dog stadig.

Her kan du spille på dit eget Toy Box-spillebræt! Du kan køre ræs, hoppe, klatre elelr skyde - afprøv dine evner i over 50 minispil!

Hvor lang tid tager det at spille gennem et Play set?
De fleste spillere kan spille sig igennem hvert Disney Infinity Play set på 6-10 timer, og med en Toy Box kan man virkelig spille uendeligt!

Hvorfor bør jeg knytte mit konsol-ID til mit Disney-ID?
Når dit konsol-ID er knyttet til dit Disney-ID, kan du oprette forbindelse til onlineoplevelsen. Det giver dig mulighed for at uploade din Toy Box, så andre kan spille med den, samt for at downloade andres Toy Box'e, du så kan udforske. Det giver dig også mulighed for at overføre din Toy Box til andre platforme.

Hvad betyder  "Tag ejerskab " og  "Gæst "?
At  "Tage ejerskab " over en Disney Infinity Figur betyder, at figuren bindes til din tilknyttede profil, og at statistikinfo indsamles. Hvis du spiller som  "Gæst ", kan figuren gå op i niveau, men den er ikke knyttet til din profil, og der indsamles ikke statistikinfo.

Når en spiller tager ejerskab over en figur,  "ejer " han/hun den. Figurens erfaring sættes til niveau 0, og du kan nu få figuren op i niveau samt følge med i indsamlet statstikinfo. Når man spiller som gæst, tæller det ikke mod  "Heltenes Hal " eller Gennemførelser/Trophies.

Hvis du for eksempel tager ejerskab over en figur og tager den med hjem til en ven, kan han/hun spille med den som gæst og gå op i niveau med den. Når du tager den tilbage til din egen konsol, vil figuren være på det niveau, som den blev spillet op i. Hvis din ven tog ejerskab over figuren i spillet, nulstilles figurens erfaring, men du taber ikke dine fremskridt, når du tager den med tilbage til din egen konsol. Når du tager ejerskab over en figur igen, kommer den tilbage på det niveau, du gemte den på.

Hvis en ven tager ejerskab over min figur, mister jeg så alt mit fremskridt?
Alle spilfremskridt gemmes stadig på din lokale enhed. Når din ven giver dig din figur tilbage, vil den genkende dit tidligere erfaringsniveau.

Hvad hvis jeg mister/ødelægger min figur? Taber jeg så alle fremskridt?
Nej, spilfremskridt gemmes på din lokale enhed.

Hvis jeg køber en separat figur, kan jeg så bruge den i min vens spil, selvom jeg ikke har Startpakken?
Ja! hvis din ven ejer en Startpakke, kan I spille på hans/hendes enhed.

Kan vi spille på forskellige konsoller? Kan jeg for eksempel spille på mit Xbox 360-netværk, mens min ven spiller på sit PlayStation 3-netværk?
Nej, men du kan spille med venner, som har det samme konsolsystem. Du kan for eksempel spille på Xbox 360-netværket sammen med en ven, som også er på Xbox 360-netværket. Du kan også tage din figur med hjem til din ven og spille med den der.

Er nogle figurer mere sjældne end andre?
De fleste almindelige figurer er lige tilgængelige. Der er dog eksklusive Infinite-figurer, som kun kan fås i Toys R Us.

Er nogle Power Discs mere sjældne end andre?
Ja, visse Power Discs er mere eksklusive.

top