Disney Infinity

• Console
  • PC

Hvordan bruger jeg Toy Box på min konsol?

posted on 2014/06/29

Hvorfor er der visse ting, jeg ikke kan redigere i den Toy Box, jeg har downloadet?

Selvom du kan spille og interagere med alle genstandene i en hentbar Toy Box, skal der være låst op for alle genstandene, før du kan redigere dem.

top

Jeg sidder fast i en kameratilstand i luften eller i siden.

Hvis du ikke kan komme ud af en kameratilstand, skal du blot trykke på Back-knappen eller Select-knappen.

top

Jeg kan ikke fremhæve dette objekt med min stav!

Hvis et objekt er for langt væk til, at du kan bruge din stav, skal du bare gå i Gnisttilstand fra Byggeperspektiv. Når du er en gnist, går du til objektet og redigerer det!

top

Disney Infinity-midtpunkt
Efter du vælger Toy Box-opstart dukker din figur op på centerflisen i Disney Infinity-midtpunktet. Midtpunktet har fire fliser, som aktiveres ved at stå på dem, hvorved man får adgang til forskellige områder af spillet.
  • Rød flise: Åbner Rejse-menuen. Vælg mellem Mestereventyr, Eventyr, Figureventyr, Forhåndsbyggede Toy Box-verdener samt det Play set, som i øjeblikket er placeret på Disney Infinity Basen. Du kan også gemme din nuværende Toy Box eller indlæse en gemt Toy Box.
  • Gul flise: Åbner Disney Infinity-boksen. Brug spins tjent i spillet til at låse op for nyt legetøj til brug i Toy Box'en.
  • Grøn flise: Åbner Toy Store. Legetøj, som allerede er låst op.
  • LIlla flise: Åbner Heltenes Hal.
top

Mestereventyr
Mestereventyr er der, hvor du øver dig i forhold Toy Box'e og Play set. Gennemfør det første tilgængelige Mestereventyr for at låse op for flere. Mesterbygger viser for eksempel, hvordan man skaber og arrangerer elementer i Toy Box'en, mens Mesterkæmper, Mesterkører and andre mestereventyr viser, hvordan man kæmper, kører, osv. osv. i Play settene.

top

Disney Infinity-boksen
Boksen har 16 forskellige stykker legetøj eller legetøjspakker af gangen. Spins bruger man til at få chancen for at låse op for noget af det. Du kan blande Boksen for at få et nyt udvalg af legetøj at bruge din spins på. Spins får man fra grønne kapsler, ved at gennemføre Mestereventyr, få sin figur op i niveau samt ved at tjene medaljer i Figureventyr samt andre Eventyr.

top

Sådan downloader du Disney godkendt
Se og spil i Toy Box'e designet af Disney Infinity-holdet og andre spillere:

1. Sæt spillet på pause og bring Pausemenuen frem.
2. Vælg Online/Flerspiller, derefter Toy Box-deling.
3. Vælg Disney godkendt, hvorpå du vælger den ønskede Toy Box.
4. Vælg Spil nu for at downloade og spille i Toy Boxen.

BEMÆRK: I listen over Toy Box'e indikerer en grøn prik bag Cloud-ikonet i Toy Box-pladsen, at Toy Box'en er blevet downloadet og er klar til spil.

top

Sådan uploader du din egen Toy Box
Når du har lavet din Toy Box, kan du prøve det følgende for at uploade den og have adgang til den andre steder:

1. I Pausemenuen vælges Online/Flerspiller.
2. Vælg Toy Box-deling og derpå Mit indhold.
3. Vælg Upload til Min Toy Box (Her kan du opbevare den og få adgang til den lige meget, hvor du er).
4. Upload: "Dette betyder, at du uploader en ny Toy Box under dit private indhold, og det tæller mod dine 100 pladser. Vil du fortsætte?"; vælg Ja.
5. Indtast et navn og en kort beskrivelse af din Toy Box; vælg Acceptér.
top

Hvordan indsender jeg min Toy Box til Disney, så den kan blive udvalgt til at blive fremhævet?
Når du har lavet din utrolige Toy Box, går du til dine menuvalgmuligheder.

1. Gå til Online/Flerspiller,
2. Toy Box-deling
3. Disney godkendt
4. Indsend til Disney

Giv din Toy Box et navn og en beskrivelse, og indsend den så. Vi kan ikke garantere, at din Toy Box kommer på listen over viste Toy Box'e, men vi er spændte på at se din kreation!

top