Disney Infinity: Action!

• Android (Google Play)
  • PC
  • iOS

Disney Infinity: Action! - App-profil - iOS

posted on 2014/09/04

Disney Infinity: Action!
iOS
Udgivelsesdato: Den 21. november 2013

Beskrivelse af app
Brug din fantasi til at give Disney Infinity-figurerne liv med Disney Infinity: Action til iOS! Skab dine egne film med Jack Skellington, Mr. Incredible, Sulley, Kaptajn Jack Sparrow og dig i hovedrollerne! Del de film, du skaber! Gem dem på din enhed, læg dem op på Facebook, YouTube, eller send pr. e-mail. Send dine film og tekster til actionapp@disneyinfinity.com for at få en chance for at få din video fremhævet på Disney Infinity-Facebooksiden.

Figurer, der er med
  • Mr. Incredible, Sulley, Kaptajn Jack Sparrow, Jack Skellington

App-krav
  • iPhone 4 op nyere, iPod touch 4G op nyere, iPad 2 op nyere (herunder iPad mini)
  • iOS 5.0 op nyere

App-funktioner
  • Lav film med Mr. Incredible, Sulley, Jack Sparrow og nu, Jack Skellington!
  • Find unikke animationer, og brug dem i Movie Maker for at skabe dine egne film!
  • Over 30 animationer, som du kan bruge i videoer - vis dine muskler med Mr. Incredible, fægt med Jack Sparrow, eller skræm en ven med Sulley!
  • Brug rekvisitter i dine videoer som Tron-skiven eller Buzz Lightyears rygraket!
  • Del de film, du skaber! Gem dem på din enhed, læg dem op på Facebook, YouTube, eller send pr. e-mail.